Logo
Plačilo in dostava

Plačilo in dostava

Plačilo in dostava

 

Cene izdelkov
Vse cene izdelkov objavljene na zeuszeolite.si so označene v valuti EUR. Nismo zavezanec za DDV. Cene veljajo, v kolikor ni drugače navedeno za 1 kom. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila, zato pri nakupu veljajo cene, ki so objavljene ob oddaji naročila. To ne velja v primeru, da je pri izdelku navedena napačna cena. V tem primeru si pridržujemo pravico naročilo preklicati. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Podatek o strošku morebitne dostave in drugih morebitnih stroških je kupcu na voljo pri oddaji naročila.
 

Način plačila
Na spletnem mestu zeuszeolite.si lahko naročeno blago plačate s plačilom preko PayPal sistema, s kreditnimi karticami preko PayPal sistema (registracija ni potrebna) ali po povzetju, kjer kupnino poravnate uslužbencu dostavne službe (DPD Slovenije).
 

Način dostave
Dostava blaga se vrši v najkrajšem možnem času. Za izdelke na zalogi je predviden dobavni rok 1-2 dni. Naročila sprejeta do 15.00 ure praviloma odpošljemo še isti dan. Dostava se izvrši v dogovorjenem roku preko kurirske službe DPD Slovenija, prodajalec ne nosi odgovornosti za morebitne zamude s strani dostavljalca.

Uporabnik je seznanjen s vsemi informacijami glede pravice do odstopa, predvsem pogojev in načina izvršitve same pravice. Seznanjem je s vsemi potrebnimi informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacijami glede garancij, reklamacij in drugih storitev.
 

Brezplačna dostava
Slovenija: Dostava po Sloveniji je brezplačna. Vse stroške povezane z dostavo plačamo mi.
 

Poškodbe pri transportu
Kupec je pri prevzemu pošiljke dolžan pregledati njeno vsebnost. V primeru fizičnih poškodb pošiljke, v primeru da manjka njena vsebina in pošiljka kaže znake odprtja, je kupec dolžan celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelki) reklamirati pri prodajalcu (obvestilo pošljite na naš elektronski naslov ali nas pokličite), ki bo takoj posredoval pri dostavljalcu (DPD Slovenije), ki je dolžan rešiti reklamacijo na svoje stroške, če se mu dokaže odgovornost.